Product Videos
Petsafe Antiblafband Tips

Petsafe Antiblafband Tips

Petsafe Antiblafband Deluxe

Petsafe Antiblafband Deluxe

Petsafe Spray Kleine hond

Petsafe Spray Kleine hond

Installatie RadioFence

Trainingsvideo voor Petsafe onzichtbare omheiningen.

Training RadioFence

Trainingsvideo voor Petsafe onzichtbare omheiningen.

Petsafe Nano Deluxe Antiblafband tot 18kg11 beoordeling(en).

€124,50 Excl. BTW: €102,89

Petsafe Nano Deluxe Antiblafband tot 18kg11 beoordeling(en).

Petsafe Nano Deluxe Antiblafband tot 18kg

   Handleiding...

Detecteert huilen & blaffen,

Perfect Bark™ blafdetectie technologie,

Temperament Leersysteem,

10 statische correctieniveaus (automatisch),  

Dubbele detectie (geluid + trilling),

Progressieve correctie (opbouwend),

Ingebouwde beveiliging (auto shutoff),

Groen/Rood LED indicator "batterij bijna leeg",

Voor alle honden / rassen tot18kg (max nekomvang 86,4cm),

   3 jaar garantie. (op technische componenten).

Werking Petsafe® Nano Deluxe Antiblafband:

De Petsafe Nano Deluxe antiblafband heeft twee belangrijke eigenschappen waardoor het trainen korter duurt en het gedrag van de hond verbetert.
Ten eerste bevat de antiblafband een uniek, gepatenteerde sensor, die het blaffen op betrouwbare wijze registreert. De antiblafband bevat zowel vibratie- als geluidssensoren (tweevoudige detectie) waarmee elke blaf onderscheiden wordt van andere, externe geluiden. Alleen wanneer zowel de vibratie van de stembanden als het blaf/huil-geluid aan dezelfde criteria voldoen, wordt een statische correctie gegeven via de contactpunten.
Ten tweede bevat de halsband een nieuw temperamentleersysteem dat bij veel hondenrassen en hun individuele blafgedrag effectief is. Het temperamentleersysteem bevat software die het aantal correcties bijhoudt dat nodig is om het hinderlijke blaffen aanzienlijk te verminderen (en vaak zelfs helemaal af te leren).
Het systeem bevat 10 correctieniveaus. Het begint met corecties op een laag niveau. Als het overmatig blaffen aanhoudt, wordt de intensiteit van de correctie opgevoerd bij elke nieuwe blaf, totdat het blaffen ophoudt. Zodra de hond heeft geleerd om minder te blaffen, wordt de aanvankelijke waarschuwingscorrectie verminderd.
Als uw hond binnen 1 minuut en 20 seconden 15 of meer keren blaft wordt de halsband automatisch gedurende 3 minuten uitgeschakeld via een ingebouwd veiligheidsmechanisme.

Wat u kunt verwachten tijdens het gebruik van de antiblafband:

Belangrijk: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de statische correctie van de antiblafband.

Doe de antiblafband op de juiste manier om en blijf in de buurt tot uw hond gaat blaffen. De meeste honden zullen snel begrijpen dat de halsband reageert op hun blaffen. Ze ontspannen zich en houden op met blaffen.
Omdat de hond in het begin verbaasd is of schrikt van de statische correctie kan hij bij de eerste correctie meer gaan blaffen.

In zeldzame gevallen blijft de hond reageren op de correctie met geblaf. Als dit gebeurt, stelt u de hond op kalme toon gerust. Naarmate uw hond meer ontspant gaat hij begrijpen dat hij geen statische correcties meer krijgt als hij zich stil houdt. Bij het kleine aantal honden dat deze reactie vertoont gebeurt dit alleen de eerste keer als ze de antiblafband dragen.

Binnen enkele dagen nadat uw hond de halsband is gaan dragen zult u al merken dat hij minder blaft. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het leerproces dan nog niet voltooid is. Honden "testen" deze nieuwe leerervaring en zullen vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal in de tweede week dat uw hond de antiblafband draagt. Als dit gebeurt is het belangrijk dat u consequent blijft en de antiblafband niet anders gaat gebruiken. Gebruik de antiblafband voor elke situatie waarin u wilt dat uw hond niet meer blaft. Als de hond de antiblafband niet draag kan hij weer gaan blaffen en wordt het leerproces verstoord.

€124,50 Excl. BTW: €102,89

Beschikbare opties:

Extra batterij:

Beoordeel

Uw naam:
Oordeel:
Slecht           Goed


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Voer onderstaande code in: